Lot en Annemie Gommers

Als je de winkel in loopt zie je meestal Lot staan. Samen met moeder Annemie bestiert zij deze kleurrijke speciaalzaak in bijzonder speelgoed. In 2015 heeft Lot de winkel overgenomen van Ans Poells die met de winkel is gestart in Ospel. Vanuit een liefde voor spelen, mooie materialen, duurzaamheid en ontwikkeling van kleine en grote mensen heeft Lot een duidelijke visie en assortiment opgebouwd binnen het huidige pand op de Lindanusstraat in het centrum van Nederweert.

Over de winkel

Het assortiment van Eigen Houtje wordt bepaald door een duidelijke visie op spelen en ontwikkeling. Het allerbelangrijkste is dat spelen leuk moet zijn! Wanneer je ergens plezier aan beleeft, draaien alle processen op volle toeren en leer je, daag je jezelf uit, ontwikkel je en ben je gezond. Dat is de basis.

Daarbij is de speelwaarde van speelgoed heel belangrijk voor ons. Dit betekent dat we kiezen voor speelgoed waarmee je meer dan 1 ding kunt doen en dat tevens meerdere gebieden van je ontwikkeling stimuleert. Daarbij willen we graag aansluiten bij de nieuwsgierigheid en de onderzoekende natuur van kinderen.

Wij vinden het belangrijk dat onze materialen tegen een stootje kunnen. Als je kind besluit dat de auto plotseling over magische vleugels beschikt, is het prettig dat je auto na een duikvlucht nog functioneert. Dit bevordert het spel en dus ook de ontwikkeling van je kind.

Wij houden van de wereld om ons heen en behouden die graag voor onze kinderen en kleinkinderen. We kiezen daarom voor speelgoed dat duurzaam en veilig geproduceerd is met respect voor onze planeet.

Houten speelgoed is dan vaak een logische keuze.

Ook het delen van speelgoed met anderen past goed binnen deze visie.

Ken je onze deelplaats al?

Samen spelen, samen delen! Wij geloven in de kracht van samenwerken, duurzaamheid en delen. Daarom delen wij ons extra uitdagend speelgoed in onze Deelplaats bij Eigen Houtje. Voor €3,50 kun je een pakket 3 weken mee naar huis nemen om mee te spelen. Daarna breng je het terug. Zo heb je steeds iets nieuws om je in vast te bijten, zonder dat je huis dichtslibt.

Voor een actueel overzicht van alle Deelplaatspakketten kun je hier kijken.

“Ieder kind verdient het om te spelen”

~ Lot Gommers

No images found.