Samen delen

Samen spelen, samen delen! Wij geloven in de kracht van samenwerken, duurzaamheid en delen. Daarom delen wij ons extra uitdagend speelgoed in onze Deelplaats bij Eigen Houtje. Voor €3,50 kun je een pakket 3 weken mee naar huis nemen om mee te spelen. Daarna breng je het terug. Zo heb je steeds iets nieuws om je in vast te bijten, zonder dat je huis dichtslibt.

Constructiemateriaal

Constructiemateriaal is een fijn materiaal dat op veel verschillende leeftijden ingezet kan worden. Het is voornamelijk om mee te bouwen, maar afhankelijk van het soort constructiemateriaal kan er ook fantasiespel mee gespeeld worden, gesorteerd worden, technisch inzicht vormen en natuurlijk de motoriek mee geoefend worden. Het is perfect om te oefenen in samenwerken en het creatieve denken te stimuleren. Voor kinderen die extra uitdaging kunnen gebruiken hebben we challenges toegevoegd. We hebben een breed assortiment van dit materiaal in onze Deelplaats.

Uitdaging

Een grote groep kinderen in onze regio kan wel wat extra uitdaging gebruiken. Omdat wij het belang zien van spelen en ontwikkelen gedurende een mensenleven, hebben wij de Deelplaats bedacht. Door speelmaterialen te delen, krijgen kinderen de mogelijkheid om met een breed scala van speelgoed in aanraking te komen. Hierdoor ontwikkel je je beter en is het gemakkelijker om je element te ontdekken. Daarbij vinden we het belangrijk om dit laagdrempelig en vanuit vertrouwen aan te bieden.

Strippenkaart

Om onze Deelplaats nog leuker te maken, hebben we een strippenkaart die je bijvoorbeeld cadeau kunt doen. Voor €15,00 mag je 6 keer een pakket meenemen. Dat maakt het nog laagdrempeliger!

Meer informatie over de deelplaats

De materialen in onze Deelplaats zijn gecodeerd op categorie. Zo kun je zien welk ontwikkelingsgebied vooral gestimuleerd wordt. Voorbeelden zijn: creatief denken, logisch redeneren, ruimtelijk inzicht of constructiemateriaal. We stellen tevens zelf pakketten samen of maken de materialen zelf als we iets missen. Daardoor blijft onze Deelplaats groeien.

“Ieder kind verdient het om te spelen”

~ Lot Gommers

No images found.